۱۶ بهمن ۱۴۰۴، ۲۰:۴۹

آکسیوس: آمریکا و روسیه درباره تمدید ۶ماهه استارت نو توافق کردند

آکسیوس: آمریکا و روسیه درباره تمدید ۶ماهه استارت نو توافق کردند

یک رسانه آمریکایی مدعی شد که آمریکا و روسیه درباره متعهد ماندن به معاهده کاهش تسلیحات راهبردی(استارت نو) تا ۶ ماه آینده توافق کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تارنمای آمریکایی آکسیوس در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشت: نمایندگان روسیه و آمریکا در جریان مذاکرات ابوظبی توافق کردند که دو کشور دست‌کم برای شش ماه دیگر به مفاد معاهده «استارت جدید» پایبند بمانند.

براساس این گزارش، واشنگتن و مسکو در این ۶ ماه، درباره تمدید معاهده استارت نو با یکدیگر مذاکره خواهند کرد.

فرماندهی اروپایی ارتش آمریکا نیز در بیانیه ای اعلام کرد، واشنگتن و مسکو امروز در ابوظبی توافق کرده‌اند که گفتگوهای نظامی در سطح عالی را از سر بگیرند.

هدف از احیای این گفتگوها کاهش خطر تشدید ناخواسته تنش‌ها عنوان شده است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در این رابطه گفت: روسیه در صورتی که از واشنگتن پاسخ‌های سازنده دریافت کند، آماده گفت‌وگو با آمریکا درباره پیمان استارت نو است.

پیمان استارت نو به منظور کنترل و کاهش تسلیحات هسته ای بین آمریکا و روسیه امضا شده است. براساس این پیمان که در سال ۲۰۱۰ امضا شده، دو طرف باید زرادخانه های هسته ای خود را به حداکثر هزار و ۵۵۰ کلاهک در هر دو طرف محدود کنند.

کد خبر 6740585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha